• Roland Digitale piano RD 700GX met versterker
  • Bechstein Concert 8 piano
  • Seiler 116 piano 
  • Kawai RX-3 vleugel (186cm)
  • Yamaha C3 vleugel (183cm)
  • Yamaha C7 concertvleugel (227cm)


Voor gebruik bij concerten, cd-opnames en andere gelegenheden.

 

Roland RD 700GX is een digitale  piano met versterker die een grote zaal makkelijk kan vullen. 

te huur voor € 150 inclusief 21% BTW

De Seiler 116 piano is een prachtige piano met heldere klank en een behoorlijk volume waardoor deze piano prima te gebruiken is voor concert of bruiloft.

C. Bechstein Concert 8 – de superieure concertpiano.  Bechstein’s piano wordt gekarakteriseerd door de klank en aanslag. De C. Bechstein Concert 8 is een van de beste concertpiano's  ter wereld. De klank komt overeen met een gemiddelde vleugel. De prijs voor het huren van deze piano is € 290 inclusief 21% BTW. inclusief vervoer en stemmen. Binnen een straal van 40 kilometer rond Goes.

De Kawai RX-3 vleugel is met een lengte van 186cm prima geschikt voor een aula, theater, kerk of concertzaal. Vergelijkbaar met de Yamaha C3 die we ook verhuren. Deze vleugel is helder van klank in het bovenregister en met de warme klank in het midden en bas. De kosten voor de verhuur is € 430 inclusief 21% BTW binnen een straal van 40 kilometer rond Goes. Deze Yamaha C7 E van 227 cm lengte. Deze kleine concert vleugel is mede door gebruik van de meest exclusieve materialen het beste wat Yamaha kan bouwen. Deze “zingende” vleugel heeft een heerlijk krachtige bas en een geweldig rijk en open geluid. Bovendien is het mechaniek professioneel snel en responsief.

De kosten voor de verhuur zijn € 550 inclusief 21% BTW binnen een straal van 40 kilometer rond Goes.


Vraag naar de voorwaarden