Silent systeem

Een akoestische piano biedt u als pianist de optimale pianobeleving. Maar wellicht kunt u niet altijd spelen/ studeren wanneer u dat zou willen in verband met geluidsoverlast. In dit geval biedt een silent piano of een silent vleugel uitkomst. Als het silent systeem is uitgeschakeld speelt u akoestisch zoals u gewend bent, maar als het systeem in stille mode wordt gezet, kunt u geruisloos spelen. De klanken worden weergegeven via de hoofdtelefoon en dit maakt het mogelijk dat u kunt zoveel en zolang kunt spelen als u maar wilt, zonder de buren tot last te zijn. Met een silent piano hoeft er dus niet vanwege geluidsoverlast een overstap naar een digitale piano te worden gemaakt en zo kunt u blijven genieten van het realistischer, authentiekere geluid en toucher van een akoestisch model.

EEN SILENT SYSTEEM INBOUWEN IN UW PIANO OF VLEUGEL?

Als u in het bezit bent van een piano of een vleugel, dan is het mogelijk om door ons eenSilent Systeem te laten inbouwen. 

Vanwege de verschillende bouw van een upright piano (staande piano) en een grand piano (vleugel) hebben deze  elk een ander silent systeem nodig. Bij deze systemen verschilt de stoplijst, die zorgt dat de hamers worden geblokkeerd. Het upright piano silent systeem bestaat uit een aluminium deel terwijl het grand piano silent systeem bestaat uit meerdere delen van staal. 

Indien u silent systeem voor een piano besteld zal Jeroen na de bestelling contact opnemen voor een afspraak aan huis. In een tijdsbestek van ongeveer 3 à 4 uur zal het systeem worden geïnstalleerd. Voor een vleugel is het noodzakelijk dat deze in onze werkplaats komt te staan. Na bestelling zal er contact worden opgenomen om de vleugel op te halen. Gemiddeld wordt de vleugel na 1,5 a 2 weken weer terug bij u thuis geplaatst. 

Inbouw van het systeem in een piano kost €1695 inclusief btw

Inbouw van het systeem in een vleugel kost €2695 inclusief btw en vervoer

Ons product in het echt zien en uitproberen?
Wij zien u graag in onze showroom, waar wij u voorzien van alle informatie over dit product.

https://www.adsilent.eu/nl/